kan det virkelig være Kolik?

Den vidunderlige dag, du altid har drømt om er kommet! Deres smukke, sunde og velskabte baby er kommet hjem. Din veninde kommer over den første dag på besøg, og føler sig tvunget til at fortælle dig, med alt for mange detaljer, om den forfærdelige kolik, hendes søsters spædbarn var igennem. Terror frygt i hendes ansigt, hæver din allerede høje angst. Du husker nu, at du har set op til flere artikler i baby magasinerne om kolik, og ønsker nu at du havde læst lidt mere på emnet… fordi ganske rigtigt, ved kl 18.00 på klokkeslettet 3 uger efter, begynder din lille engel, at skrige, og det fortsætter i 3,5 time fuldstændig ude af kontrol. Din veninde har for længst forladt dit hus, og nu står du tilbage med dette brændende spørgsmål ... hvad sker der lige?

Og ja… det er lige præcis hvad denne blog gerne skulle hjælpe på. Alle de spørgsmål som dukker op, når ens lille engel pludselig efter 2-3 uger begynder at græde og græde…

søndag den 15. maj 2011

1. indlæg... ja så er jeg sprunget ud som Blogger! super fornemmelse!


Her er min søn Arthur kun et par dage uger gammel... inden han fik kolik...

1 kommentar:

 1. Hej Ann,

  Læste en artikel om dig og din søn i Vi Forældre. Puha, det har været et hårdt forløb, du har været igennem med din søn, men heldigvis fandt du en der kunne hjælpe og det er lige præcis grunden til, at jeg skriver.

  Jeg vil gerne gøre opmærksom på et site der hedder: MyBestTreat.com. Her kan man finde og anbefale behandlere. Ideen med sitet er, at man her kan finde andres anbefalinger, så man kan finde de bedste behandlere i ens nærområde.

  Vi har en anbefaling på Lena Dyrhberg, som har clairvoyante evner på småbørn. Hendes profil kan ses her: http://mybesttreat.com/lenadyhrberg

  Jeg vil blot opfordre dig til at lave en anbefaling på den mave-tarm-babyspecialist, som hjalp dig og lille Arthur videre. Det er et verdensomspændende site, så helt fint, at specialisten er fra New York.

  Held og lykke i fremtiden,

  Med venlig hilsen,

  Lene Lund-Christoffersen

  SvarSlet

Copyright

Please do not use my images without permission. Feel free to ask! Please note that all my text are under copyright. Thank you.